Sahabat Selamanya

Saturday, 30 March 2013

Blogskin oh Blogskin

keinginan di hati untuk menukar template ke BLOGSKIN sudah lama
tapi, akhirnya telah aku membuat keputusan
untuk memendam saja impian itu
sebab apa?
bila aku cari tutorial tukar template kepada blogskin
banyak sungguh nak kena edit
disebabkan aku bukan selalu boleh tinjau blog sendiri
apa lagi nak update
aku biarkan saja keinginan itu pergi
(ceh.. macam hape je)


honestly, aku tak reti nak edit kod2 yang ada tu
(actually, malas)
banyak benda nak kena buat
leceh, banyak songeh
aku ni dah la kurang rajin
tapi, takpelah
aku redha jela blog jadi gini
asalkan dapat baca apa yang aku nak sampaikan
(bajet je orang salu usha blog aku)


~ Doa Pengikat Kasih Sayang Kita ~

Thursday, 28 March 2013

I'm Miss Simple


uhuk2..
assalamualaikum..
dah berhabuk blog ni..
huhu~
ape?
blog simple and hodoh sangat?
hehe~
maaf la der..
x reti nak cantikkan blog..
sebab ambo bukan orang yang berseni ni..
lagi2 bab mencantikkan blog..
nak wat camne kan..
terima lah seadanya..
aku kan budak biasa..
a.k.a Miss Simple



~ Doa Pengikat Kasih Sayang Kita ~